تاریخ : سه شنبه 6 اسفند 1398

اهم مصوبات و اقدامات پیشگیرانه شیوع ویروس کرونا در سطح دانشگاه مراغه

ویروس کرونا

دکتربابک علی نژاد، معاون اداری و مالی دانشگاه مراغه در حاشیه جلسه کمیته آگاه سازی و پیشگیری ویروس کرونا که متشکل از اعضای هیات رئیسه و مسئولین ارشد دانشگاهی برگزار گدید اظهارداشت: در رابطه با پیشگیری از شیوع ویروس کرونا بنا به مصوبه هيات رئيسه دانشگاه مراغه و تاکیدات شخص ریاست دانشگاه موارد زیر تصویب و جهت اطلاع دانشگاهیان اعلام می گردد :
دکتر علی نژاد معاون اداری و مالی دانشگاه مراغه در حاشیه کمیته آگاه سازی و پیشگیری ویروس کرونا:
به گزارش روابط عمومی دانشگاه مراغه؛ دکتربابک علی نژاد، معاون اداری و مالی دانشگاه مراغه در  حاشیه جلسه کمیته آگاه سازی و پیشگیری ویروس کرونا که متشکل از اعضای هیات رئیسه و مسئولین ارشد دانشگاهی بود اظهارداشت: در رابطه با پیشگیری از شیوع ویروس کرونا بنا به مصوبه هيات رئيسه دانشگاه مراغه و تاکیدات شخص ریاست دانشگاه موارد زیر تصویب و جهت اطلاع دانشگاهیان اعلام می گردد :
1 - مقرر گردید پایش مستمر سلامتی در محیط های دانشجویی و دانشگاهی و انجام مراقبت های فردی و محیطی بصورت مستمر در محیط دانشگاه صورت گیرد. در این راستا مرکز بهداشت دانشگاه بصورت فعال پیگیر و ناظر این قضیه خواهد بود.
2 -  مقرر گردید معاونین و مدیران بخشهای مختلف دانشگاه تمامی مساعی خود را جهت حفظ فضای آرامش و پرهیز از ایجاد و گسترش تنشهای روانی و استمرار برنامه های کاری بر اساس برنامه های پیش بینی شده مصروف نمایند.
3 -  اتخاذ تصمیم در خصوص هر گونه تصمیم در مورد تعطیلی کل دانشگاه بر اساس شرایط روز، نظرات فنی دانشگاه علوم پزشکی و نیز تایید شورای تامین یا دستور وزارت عتف یا مصوبه دولت انجام خواهد گرفت.
4 - ممنوعیت در ورود و خروج افراد خارج از دانشگاه تا حد ممکن برای مراجعات غیر ضروری
5 -  مقرر گردید به اطلاع کلیه همکاران دانشگاهی و دانشجویان رسانده شود تا به محض مشاهده هر گونه علائم ناشی از سرماخوردگی، آنفولانزا و مانند آن بدون هیچگونه نگرانی به مرکز بهداشت دانشگاه (واقع در اتاق مرکز مشاوره) مراجعه نمایند و مرکز بهداشتی دانشگاه اقدامات لازم را برای درمان آنها به عمل آورد. در این ارتباط، در صورت برقراری کلاسهای آموزشی غیبت دانشجویان موجه تلقی گردد.
6 -  مقرر گردید در کنار ضد عفونی نمودن مستمر فضاهای دانشگاه؛ در صورت مشاهده و تایید نمونه ای از آلودگی به ویروس کرونا اقدامات فنی لازم با نظر و هماهنگی گروه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی و مراکز بهداشتی و درمانی انجام گیرد.

7 -  مرکز بهداشتی دانشگاه به عنوان ناظر بر عملیات ضدعفونی نمودن فضاهای دانشگاه و محلهای پرتماس مانند دستگیره و کناره دربها و سایر مکانهای پر تماس در نظر گرفته شد. مقرر گردید در این راستا مرکز بهداشت دانشگاه اقدامات لازم را صورت دهد.
8 -  تا اطلاع بعدی برگزاری هر نوع جلسه غیر ضروری، همایشها، کنفرانسها، گردهمایی ها، دوره های آموزشی کارمندان و اعضای هیئت علمی، برگزاری اردوهای دانشجویی، جشنواره مختلف علمی و ورزشی، مسابقات علمی و فرهنگی درون دانشگاهی و برون دانشگاهی و هر نوع اتفاقی که مستلزم تردد و آمد و شد افراد از مکانهای دیگر است و در برهه زمانی فعلی این تجمع خیلی ضروری به نظر نرسد خودداری نموده و اجرای آنها به تعویق افتد.
9 -  مقرر گردید توسط مرکز بهداشت دانشگاه چکاپ و کنترل سلامت نیروهای خدماتی شاغل در آبدارخانه ها و غذاخوری ها و سایر اماکن حساس بصورت مستمر صورت گیرد.

معاون اداری ومالی دانشگاه مراغه افزود: از تمامی اساتید، کارکنان و دانشجویان گرانقدر خواهشمندیم در رعایت اصول بهداشتی جهت پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا  موارد اطلاع رسانی شده از طریق وب سایت، شبکه های مجازی، تبلیغات محیطی را دقیق مطالعه نموده و در رعایت موارد کوشا باشند تا با همکاری همدیگر بتوانیم در مقابله با شیوع ویروس کرونا موفق و پیروز باشیم.
وی در خاتمه گفت: دانشگاهیان محترم در صورت مشاهده هرگونه علایم این ویروس موضوع را فورا  با مرکز بهداشت دانشگاه در میان بگذارند.